Deze maand zullen er een aantal events zijn die je niet mag missen! Ten eerste hebben we het Milkshake festival. Het grootste openminded festival van het jaar in Nederland.

 Dit is het tweede jaar waarin het festival een heel weekend duurt. Het gaat om de volgende data: 29 en 30 juli en het vindt plaats in het Westerpark. Je moet wel snel zijn, want de meeste kaarten voor zaterdag 29 juli zijn namelijk al verkocht. Mocht je absoluut nog zaterdag willen gaan, kan je altijd even checken of je op Ticketswap nog een kaartje kan vinden.

Kijk voor het programma van het festival en meer info op de website. Enjoy!

Een ander evenement, is de expositie van Zanele Muholi. Muholi is een zuid-Afrikaanse fotograaf en visueel activist. Haar werk is een serie portretten van zwarte lhbtq’s uit Zuid-Afrika.  De reeks is te zien in het stedelijk museum tot 15 oktober 2017. Check voor meer info de website 

Bron: www.stedelijk.nl

Roze zondag @ Kwaku festival

Al drie jaar vindt roze zondag plaats bij het kwaku festival! Het wordt omschreven als het grootste black gay event van Europa. Een evenement die je niet mag missen, want naast allerlei leuke optreden, kan je er ook heerlijk eten!. Geïnteresseerd? Dan moet je zondag 23 juli as. bij het Nelson Mandela park zijn in Amsterdam. 

bron:http://kwakufestival.nl/roze-zondag/

 

Weten jullie nog leuke events voor de maand juli, laat het weten in de comments!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *